button

06

Jan


Een centrale stofzuiger: effectief tegen huisstofmijt!

Kent u ze? De minuscule maar o zo vervelende beestjes? Huisstofmijt! Bah. Volgen een artikel in het tijdschrift Goed Gevoel is huisstofmijt verantwoordelijk voor meer dan 50% van de allergieën in ons land. Vervelend dus voor heel wat mensen mensen. Om de beestje buiten te houden moet u vaak extra schoonmaken en gewoon stofzuigen is niet genoeg.

Met een TUBO Centraal Stofzuigsysteem heeft u een doeltreffende hulp bij het bestrijden van die vuile diertjes. In tegenstelling tot klassieke stofzuigers, die stof door een filter halen en weer de lucht blazen, heeft TUBO een zuigeenheid die in een aparte ruimte staat. Er is geen contact meer met het stof, de pollen of huisstofmijt in de kamer. Zo verwijdert u alle stofdeeltjes en huisstofmijt.

Doeltreffende centrale stofzuiger voor zuivere lucht

De centrale stofzuiger gebruikt ook speciale filters van polyester langs waar de lucht naar buiten wordt geblazen. Gezond genieten van zuivere lucht is gegarandeerd! Wilt u graag doktersbezoeken besparen en efficiënt afrekenen met huisstofmijt? Neem hier contact met ons op voor meer info over onze centrale stofzuigers.

In dit artikel in Goed Gevoel leest u meer over hoe huisstofmijt het leven van vele mensen beïnvloedt.